Bijzondere Producten    Europeese dekking

085 - 130 39 16 info@lindenfood.com

De lekkerste koffie die u ooit heeft geproefd!

Naast dat wij de waanzinnige Exporbar en Franke koffie machine eenbieden, hebben wij ook waanzinnige koffie!

Mokaflor is een familie branderrij in Florance, Italie. Een branderrij waar alles nog met de hand gaat en zij zelf de bonen importeren. Zij hebben dus echt alles zelf in de hand, proeven en controleren alles zelf. Die bezetenheid van koffie is bij ieder bakje te proeven. De meest unieke koffies tot de meest bijzondere blends, zij hebben alles. Deze koffie maakt ieder bakje koffie tot een ware smaak sensatie.

Wij hebben de meest unieke koffie soorten tot beschikking voor de liefhebber thuis, deze kunt u hier bestellen. Voor de koffie speciaal zaken hebben wij uiteraard ook deze waanzinnigge koffie beschikbaar, u kunt hier contact met ons opnemen. Voor de retail hebben wij prachtige verpakkingen volledig geschikt voor de wederverkoop, daarbij hebben wij ook een bijpassende POS Display de hele look en feel uitstralen. Deze geven wij altijd in bruikleen. Lijkt u dit wat? Neemt u dan geheel vrijblijvend hier contact met ons op.

Naast machines en een POS display, kunnen wij u volledige gelegenheid voorzien, zoals kopjes, singning, schorts, barista tools en zelf trainingen.