Bijzondere Producten    Europeese dekking

085 - 130 39 16 info@lindenfood.com

Diensten

Onze diensten zijn volledig gericht op uw gemak. Wij doen er alles aan om u van zo veel mogelijk te laten genieten van onze diensten en producten. Onder dat gemak valt onze portaal. In onze portaal kunt u gemakkelijk ons gehele assortiment bestellen. Een account kunt u makkelijk aanvragen via ons contact formulier of door een mail te sturen naar info@lindenfoodgroep.com.

Wiij gaan voor de optimale samenwerking en daarom staan wij altijd voor u klaar! Zo bieden wij u de mogelijkheid voor een opmaat gemaakte POS Display, zodat u nooit met een te groot of een te klein display zit of een die totaal niet bij uw bedrijf past.


Een prachtige tafel met een koffie machine voor uw klanten te combineren met een betaalsysteem en onderhoud, uiteraard hebben wij ook waanzinnige koffie machines voor de horeca en kantoren, wij kunnen u ook voorzien van kopjes, bekers, kartonne bekers, deksel, suiker en melk, noemt u maar op. Een snelle en accurate levering is gegarandeerd.

Wij zijn er voor de gehele voeding branche. Als importeur richten wij ons op iedereen, groot of klein!

Neemt u contact met ons op voor een passende oplossing?

Top Service

Op maat en altijd passende service voor al onze klanten.

Omzet stimuleerend

Wij zorgen met veel liefde en passie voor een uniek en ruim assortiment waarmee u, uw klanten kan verrassen en voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten.

Advies

U kent uw klanten het beste, doch staan wij altijd voor u klaar om u te adviseren over een passend assortiment.

Bescherming

Bent u de eerste in uw buurt met onze producten? Super! Uw concurent dus niet en dat blijft zo.